Онлайн Магазини под наем от WebMagazini.com - Web Magazini

 

Телефон: 0887878475 / Мобилен: 0889189477

 

Frequently Asked Questions - Общи

FAQs - Общи

 

Ако решите да се откажете от ползването на софтура за онлайн бизнес Webmagazini.com можете да ни пуснете заявка за отказ от услугата и при желание от ваша страна можете да получите следните части от вашия сайт: домейн името на вашия сайт; вашите качени файлове, снимки, документи и др.; SQL база данни на вашия сайт, която може да се вгради от компютърен специалист във нов уеб сайт. Административният панел и визуална част на сайта не могат да бъдат прехвърлени, тъй като те функционират физически само на едно място - платформата Webmagazini.com

 

На Вас като на клиент Ви се предоставя достъп до отделна Ваша папка на сървъра, където можете да качвате файлове, снимки, документи, които да показвате в сайта, пред Вашите клиенти, парньори и доставчици. Достъп до файловете на система или FTP достъп, не може да ви бъде предоставен. Софтуерният продукт на Webmagazini.com е реализиран на модерен принцип , но нямате достъп до самите файлове на сайта за модификация, тъй като това би се отразило на всички ползватели на софтуера.

 

Единственият панел за достъп до настройки, който клиентът получава е административният панел, разположен на адрес www.yoursitename.com/administrator/ чрез, който са изразени всички възможности, за управление на Вашите файлове. Чрез този фход, на Вас като на клиент Ви се предоставя отделна Ваша папка на сървъра, където можете да качвате файлове, снимки, документи, които да показвате във сайта, пред Вашите клиенти, парньори и доставчици. Достъп до файловете на система или FTP достъп, или достъп до Cpanel, или акаунт за достъп до папката в която се качва съдържанието на сайта/онлайнмагазина и сървъра, не може да ви бъде предоставен.

Авточасти - онлайн магазин
 
онлайн магазини под наем
 
Безполатни обяви
 
Форум ремонтирай сам
 
Малки обяви купува продава автомобили
 
Кафе за двама - онлайн запознанства
QR-Code of www.webmagazini.com