Новият начин за успех, конкурентност и прогрес .

Създадохме Webmagazini.com с цел улеснение и развитие на Вашия онлайн бизнес! Защото ние мислим за вас и искаме Вие да сте най - успешните предприемачи в нишата си!

Кои сме ние

V-Max Инженеринг ЕООД е екип от професионалисти, амбицирани да помогнат на предприемачи да успеят да развият бизнеса си в онлайн пространството! Мисията ни в този проект е услугите ни да са на световно ниво, а клиентите повече от доволни.

За това улесняваме максимално процеса на работа. Търсим начин да защитим все по - добре вашата информация и не само следваме модните тенденции на световния пазар, а създаваме такива! В нашето портфолио ще намерите адаптивни, интуитивни и модерни дизайни които да са перфектното начало за вашият онлайн магазин.

Голям компетентен екип

Webmagazini.com разполага с екип от професионалисти, тясно специализирани в съответните сфери – сертифицирани ръководители на проекти, разработчици, инженери, системни администратори, автори на съдържание, маркетолози, креативни дизайнери, SEO специалисти, специалисти в социалните мрежи и много други. Нашите професионалисти са отдадени на идеята да откриват нови и ефективни дигитални решения, а проектите да бъдат изпълнявани качествено, новаторски и в срок и най-важното - клиентът да просперира в онлайн бизнеса!

Webmagazini.com услуги и софтуер

е специализирана в проектирането и изграждането на Интернет базирани решения за малкия и среден бизнес - от изграждане на лични Web страници с професионален дизайн до цялостни решения за on-line търговия и предлагане на услуги. В сферата на информационните технологии осигуряваме проектиране и изграждане на многообразни решения – мрежова свързаност, хардуерно и софтуерно осигуряване, комуникационни решения, търговски и POS решения. Изработваме и внедряваме системи за цялостно наблюдение и контрол на търговските процеси, стандартни и специализирани web решения за търговия, учебни платформи и др.

 

Данни за контакт

 

Снимка към контекта

 

Адрес:

V-Max Инженеринг ЕООД
Адрес на регистрация
гр. София
бул. З. Стоянов
ЕИК : 205242867 България
София 1000

Телефон: 0885468223