Онлайн Магазини под наем от WebMagazini.com - Web Magazini

 

Телефон: 0887878475 / Мобилен: 0889189477

 

Възможности

Стартирай успешен онлайн бизнес сега с интернет магазин под наем от webmagazini.com !

 

Нямате технически познания или техника за да изградите онлайн магазин. Ние ще Ви помогнем и ще бъдем до вас през цялото време. Изберете план и оставете нещата на нас. Ние ще се погрижим да започнете веднага професионален онлайн бизнес! Плащате само месечна поддръжка и хостинг - софтуерът и онлайн магазина са безплатни.

Вземете онлайн магазин под наем от :

www.webmagazini.com

Онлайн магазините, които изграждаме, са напълно съвместими с всяко мобилно устройство, имат модерна визия, изключителна функционалност и предлагат пълен набор от възможности. Всеки един наш онлайн магазин разполага с лесен за използване контролен панел, през който можете да упражнявате различни администраторски дейности: добавяне / изтриване / редактиране на категории, продукти, профили, отчет на продажбите, доставки, производители, промоции, намаления и т.н. Нашите онлайн магазини са последно поколение системи, отговарящи на всички изисквания за дизайн и SEO оптимизация на уеб браузърите.

     

Достъп до системата от всяка точка на света

Платформата е достъпна чрез интернет от всяка точка на света.Така множество потребители могат да работят едновременно.

Спестява разходи за скъпоструващ хардуер

Спестява много разходи, свързани със закупуване на хардуер, допълнителен софтуер, скъпа поддръжка и пр.

Не се заплащат допълнителни работни места

Системата е гъвкава и позволява добавяне и премахване на потребители в зависимост от нуждата на организацията.

   

Какво ви предлагаме?

 
tick-icon

Структуриран магазин с категории

Вашият магазин е с категории. Продуктите могат да имат няколко категории, така че вашите клиенти могат да намерят продуктите ви по различни теми. Продуктите могат да имат и непубликувани категории и правила за изчисление.

 
     
tick-icon

Търсачките ще харесат Вашия магазин

На борда има мощни SEM техники. Мета тагове, ключове, правила, персонализирано заглавие на страницата и още за категории, продукти, производители и медии. Дори ако има много валидни връзки само за един продукт, каноничният URL показва на търсачките кои са правилните. Ще увеличите позицията си за класиране, като комбинирате настройките за мета с описанието на продукта, описанието на медиите и съдържанието на производителя. Различни видове медии, като видео, аудио, електронни книги, дават на клиентите Ви добра информация и хубава визуализация и допълнително подобряват рейтинга ви от търсачките.

 
     
tick-icon

Управлявайте купувачите си

Всички купувачи са разпределени в групи купувачи. Има групи купувачи за потребители, които не са влезли в профила си, и дори могат да бъдат пренасочени в групи купувачи. Почти всичко зависи от купувачите и те ви дават много контрол. Група купувачи ви позволява да създавате персонализирани отстъпки, показване на цени, методи за плащане / доставка и други подобни. Имате клиенти на B2B и B2C? Не е голяма работа с купувачите. Искате да дадете на клиентите отстъпка? Добавете ги в група купувачи с отстъпка.

Вашия магазин Ви позволява лесно да коригирате формата на купувача според вашата бизнес култура, законови изисквания или навици на вашите купувачи.

 
     
tick-icon

Контрол на Вашия склад със стоки

Има списък с предупреждение за наличност в склада Ви и виртуален запас (поръчан, но не и окончателно купен). Пълна статистика на продуктите които сте закупили и въвели в магазина. При всяка продажба , магазина автоматично отчита какви са наличностите Ви и ако намалеят, Ви изпраща съобщение кои продукти трябва да се закупят.

 
     
tick-icon

Продукти

Редактирането на продукта ви позволява да зададете различни атрибути, които се използват в логиката на магазина, например:
- различни цени в зависимост от валутата, купувача, сумата и т.н.
- размери на продукта (тегло, размер)
- персонализирани атрибути

- създаване на сложен продукт с много опции за избор към продукта

Има някои техники за подобряване на редактирането на продукти . Те Ви позволяват да промените атрибут за производните си продукти в рамките на няколко минути. Клонирането и деривацията на продуктите ви позволява да създавате бързо куп подобни продукти. Свързаните продукти помагат на купувачите да откриват лесно аксесоарите към основния продукт. Те се показват в изскачащ прозорец.

 
     
tick-icon

Мощен финансов Калкулатор

Единният калкулатор извършва всички отстъпки, обработка на данъци и валута. Тя е основана на правила и работи с различни условия за прилагане на правило. Можете да дефинирате като правила марж на печалбата, отстъпки, данък, vattax. Всяко правило може да има собствена валута с автоматично актуализирани тарифи. Просто конфигурирайте правилата и директно изчислява правилните данъци. Дори ако имате различни данъци в касовата количка и отстъпката в брой. Можете да използвате като условия:

•  категории

•  групи купувачи

•  време / дата

•  адрес за доставка

•  производител

 
     
tick-icon

Превози и плащания

Изпращането и плащането се извършват автоматично чрез избрани функции. Съществуват и много условия , които предлагат на клиентите ви най-подходящата доставка / плащане.

Плащанията се извършват по:
• По групи купувачи
• Минимална сума / максимална сума на поръчката за използване на плащане
• Такси за транзакции
• По страни

Интегрирани електронни плащания
• Paypal, Klarna, Sofort Banking, Skrill и наложен платеж при доставка

Пратките се калкулират автоматично по:
• По групи купувачи
• Такси
• На базата на тегло, пощенски код , страни, брой статии, количество поръчка

 
     
tick-icon

Магазинът сам създава Вашата фактурата :

Магазинът сам обработва фактурите за вас. Можете да определите статуса на поръчката, в зависимост от вашата счетоводна отчетност. Историята на състоянието на поръчката е регистрирана. Можете също така да го промените, за да коригирате поръчката по заявка на клиента. Можете също така да използвате системата за фактуриране за персонализирани задания.

   
tick-icon

Управлявайте многоезичен магазин

Използвайте многоезичните функции, за да разширите бизнеса си в световен мащаб. Системата за резервен език ви освобождава от осигуряването на превод за всеки продукт, просто продавайте ...

 
logo-webmagazini.com
  Сайтът www.webmagazini.com e е собственост на :
 

V-Max Инженеринг ЕООД

ЕИК : 205242867

Адрес на регистрация на фирмата:

гр. София бул. Захарий Стоянов

Онлайн магазин : www.webmagazini.com


Телефони за контакт: 0887878475 или 0889189477

Работно време: 9:00 - 18:00 понеделник - петък

Имейл : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Поръчки : чрез онлайн сайта - денонощно без почивен ден.

 

Авточасти - онлайн магазин
 
онлайн магазини под наем
 
Безполатни обяви
 
Форум ремонтирай сам
 
Малки обяви купува продава автомобили
 
Кафе за двама - онлайн запознанства
QR-Code of www.webmagazini.com